Nog meer boudoir!

Welkom op de nieuwe… nou ja, eh, aangevulde en verhuisde (!) website van wat voorheen Karin Elizabeth Boudoir was. Ik besloot een nieuwe naam te bedenken om daarmee te verduidelijken dat het gaat om een volwaardige specialisatie in plaats van “een nevendienst van Karin Elizabeth fotografie die zich richt op eigenlijk alles wat los en vast zit”.

Hoewel ik portretsessies nog altijd waardevol vind, besefte ik gedurende 2013 en 2014 al dat het mijn ‘roeping’ is om me als fotograaf, naast stock / fine art, volledig te richten op boudoir. Blijf ik portretsessies doen? Als de tijd het toestaat, tuulk!

Maar boudoir is wat ik wil doen en wat mijn hart ook zegt dat ik moet doen. Het is een bijzondere en ondergewaardeerde tak van fotografie, maar ik heb gezien hoeveel een sessie kan betekenen voor de klant. Niet alleen wat betreft de eindresultaten, maar de shoot zelf maakt ook veel los: het is een ontladende ervaring voor veel van mijn klanten en ik ben na een shoot altijd zo blij dat ik dit heb kunnen doen voor ze.

Ik zeg altijd dat ik het als boudoir fotograaf zo ontzettend belangrijk vind dat een vrouw zich lekker kan voelen in haar eigen lijf, en comfortabel kan zijn met wie ze is. Ik hoop op deze manier een bijdrage te doen aan het toegankelijker maken van boudoir fotografie en uiteraard hoop ik vrouwen van dienst te kunnen blijven zijn en hen een mooie sessie te geven.

Het is mijn werk… maar wat geniet ik er van. En zo hoort het: dat is passie voor je vak. Na enkelen jaren pootje te hebben gebaaid in verschillende wateren weet ik nu waar ik volledig in moet springen.

Spring jij met me mee?