Sessie boeken


Ben je er klaar voor?

Nu een sessie boeken!

N.B. Dit is gewoon vrijblijvend hoor 😉 Het wordt pas definitief op het moment dat we overeen komen over de datum.

Geef informatie op, bijvoorbeeld:
– Zijn er bijkomende modules?
– Je postcode om een indicatie te kunnen geven van de reiskosten
– Wees transparant als het gaat om een spoedopdracht met een snelle deadline. Er komt dan een meerprijs op.

Werkdag of weekend?


Over het algemeen werk ik zowel in het weekend als doordeweeks.
Het is handiger om doordeweeks de sessie te plannen. In de weekends zit ik erg snel vol met zowel sessies als natuurlijk privé afspraken, en dan heb je kans dat het even duurt voor de sessie kan plaatsvinden. Maar het grootste voordeel is dat je lief doordeweeks zelf waarschijnlijk niet thuis is, waardoor het handiger is om de sessie geheim te houden!
De boudoir sessie vindt altijd plaats bij daglicht. Dit ivm optimale verlichting van je shoot.
Een boudoir sessie is, tenzij outdoor, niet seizoensgebonden. Ik ben het hele jaar beschikbaar! Let wel dat ik in de zomer enkele weken op vakantie ben.

Verzetten of annuleren


Mocht het nou zo zijn dat je een sessie wil verzetten of moet annuleren, laat het mij dan zsm weten. Een sessie verzetten kan altijd, maar probeer het wel tijdig te regelen ivm mogelijke volboekingen. (Betreft het nou een verzetting waardoor de opdracht wegens een deadline verandert in een spoedopdracht, dan komt er een meerprijs bovenop.)
Mocht het zo zijn dat je liever annuleert, meldt het dan minimaal op de avond voor de shoot voor 23.00u per email zodat ik het nog op tijd kan zien…! Ben je hier te laat mee, dan breng ik kosten in rekening.