Themed Boudoir


Naast een nieuwe naam voor mijn boudoir sessies heb ik nog wat meer hervormd: mijn diensten als boudoir fotograaf zijn uitgebreider. Zo biedt Bloesem Boudoir vanaf nu ook Thema shoots! Wat moet je je daar bij voorstellen? Hieronder volgen een aantal suggesties.
Dit zijn ideetjes om je op weg te helpen naar een eigen thema wat past bij jou. Je kunt naar aanleiding van deze suggesties ook zelf met een leuk thema of idee komen; we zullen dan samen brainstormen over props, poses, makeup, e.d.!

Zijn interesses en persoonlijkheid


– Zijn kleding: zijn favoriete shirt, een hoed die jij sexy vind, zijn leren jas, zijn stropdas
– Zijn favoriete sportteam: is je kerel fanatiek voetbalfan? Dan is het leuk om iets met accessoires te doen. Sport hij zelf? Waarom dan niet een shoot met zijn hockeyspullen?
– Zijn instrument: heeft hij een passie voor muziek? Dan kun je daar ook wat mee.
– Is hij een militair? Dan kun je met dat thema werken.

Jouw interesses: wat hij sexy vind aan JOU


– Sexy Librarian: misschien ben je een studiebol, een lezer, een beetje geeky… en is ie daar ook op gevallen. Een thema zoals dit zal hem dan aanspreken.
– Het is iets minder feministisch, maar misschien hou je wel ongelofelijk van koken en bakken. Dan kan je keuken dienst doen als boudoir locatie! Zo zijn er in je huis veel meer opties.
– Fifty shades: een beetje stout en spannend. We maken speelse foto’s met een bondage thema.
– Sweet love: Katy Perry en haar Candyland komt dan meteen in mijn gedachten op. Kleurrijk met lolly’s, ijs, cupcakes…!
– Country: een beetje afgekeken van Amerika, waar country heel hot is, maar je kunt dus veel doen met cowgirl laarsjes, Daisy Dukes, 2 staartjes…
– Pinup: vintage geïnspireerd! Ik kan tot op zekere hoogte meehelpen met haar en makeup.

Feestelijke themas


– Santa baby: Christmas meets Marilyn Monroe. Als je een sessie cadeau wil doen voor kerst, dan is dit een geinig idee. We spelen met kerstmutsen, lichtjes, rood en groen, engelenhaar… Etcetera.
– Voor Valentijn kun je ook zoiets bedenken.
– Masquerade/Burlesque: spannende foto’s met maskers, boa’s… voor een fantasie gevoel.

Voor jezelf


– Fit: misschien ben je heel trots op je lichaam nadat je meer bent gaan sporten. Foto’s met een gewichtshef of box thema is mooi voor jezelf en voor je eventuele lief.

Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel leuke dingen om te doen!
Je kunt me altijd een mailtje sturen met je idee en als je wil weten wat ik voor jou kan betekenen!