Prijs en Opties


N.B. Je dient 18 jaar of ouder te zijn om een boudoir sessie te kunnen boeken.

Je kunt een boudoir sessie inrichten zoals jij dat zelf wil. Denk aan:
– Jij draagt wat je wil: een sexy jurkje, lingerie (of minder)
– Locatie naar jouw keuze: eigen slaapkamer, hotel
– Je kiest na de shoot de te bewerken foto’s mee uit

Basispakket
2 tot 3 uur
Bij jou thuis, overdag*
15 aandachtig bewerkte beelden op gepersonaliseerde cd-rom
Vanaf nu ook inclusief zwart/wit bewerkingen!

EUR 145,-

* Het is voor boudoir ook mogelijk om een hotelkamer te boeken. Deze kun je op eigen gelegenheid boeken of ik kan het in overleg voor je doen. Kosten voor een hotel zijn niet inbegrepen in de prijs.

Reiskosten en BTW


De nieuwe prijzen gelden vanaf boekingen per 09/02/2015 (m.u.v. lopende offertes). Pakketprijzen zijn inclusief BTW 21%, exclusief reiskosten: per kilometer a EUR 0,25.

Spoedopdracht


Voor alle sessies met een deadline van een week (vanaf de shoot datum) komt er een meerprijs op de basisprijs. De hoogte van de meerprijs hangt af van hoeveel tijd ik heb om te bewerken en je verdere wensen. Voor meer informatie kun je me altijd mailen. Geef zo veel mogelijk info over je wensen, op die manier kan ik transparantie teruggeven met een duidelijke offerte.

A la Carte Meerprijzen


+ €7
Eén extra (na)bewerking in hoge resolutie en lage resolutie, kleur en zwart/wit
Een nabestelling kan altijd. Je ontvangt dan een aparte factuur 🙂

+ €25**
Albumpje met daarin 10 afdrukjes van 13x18cm naar keuze (meer info volgt)

+€2
Eenmalige verwerkingskosten;
+ €1,20 – 15** per stuk voor afdrukken:
(Je ontvangt een aparte factuur voor je afdrukkenbestelling.)

18×13 cm €1,20
20×15 cm / 21×15 cm €2,50
30×20 cm €7,50
40×30 cm €15

** Exclusief verzendkosten. Geen zorgen: voordat ik de bestelling definitief maak overleg ik met jou wat de kosten zullen zijn. Afhangende van de grootte van je print kan het namelijk een brievenpus pakje zijn, of een pakketje. Misschien wil je iets aangetekend ontvangen. Geef dat dus aan 🙂 Je kunt je albumpje of afdrukken uiteraard ook ophalen!

Grotere maat nodig of wil je aan afdruk op canvas? Geef je wensen door en ik maak een snelle offerte voor je.

Facturering


Betaling geschiedt altijd na levering. Je krijgt netjes een factuur met daarop alle info die je nodig hebt om de betaling te voldoen. Ik verzoek je vriendelijk de betaling binnen 2 weken te voldoen.
In geval van een nabestelling of een afdrukbestelling zul je een aparte factuur ontvangen. Je hoeft nooit iets vooruit te betalen! 🙂

Visagie


Alle boudoir sessies zijn exclusief professionele visagie. Bij bepaalde modules kan ik assisteren om een leuke, romantische look samen te stellen. Wil je echter zekerheid van goede visagie, dan raad ik aan dat je op eigen gelegenheid een visagist in boekt. (Binnenkort heb ik een lijstje met wat contactgegevens van visagisten beschikbaar, voor nu enkele tips…) Hou bij het inboeken van een visagist rekening met het doel dat je wil bereiken met mijn boudoir sessies. Wil je een zachte look, kies een visagist die goed is met naturel makeup. Wil je een iets pittigere look, zoek dan naar een allrounder. Wil je gaan voor thema boudoir, dan kun je zelfs zoeken naar visagisten met ervaring in theater makeup.
Denk er wel aan, dat je de visagist laat komen voordat onze afspraak start, en dat je haar en makeup grotendeels gedaan is. Een beetje uitloop is uiteraard prima hoor! Ik vind het ook leuk om een beetje mee te denken. Maar het is niet de bedoeling dat ik een uur moet wachten.

Iets gemist?


Heb je een wens die hier niet besproken is? Stuur me dan (altijd vrijblijvend) een mailtje met je wensen en wat ik voor je kan betekenen!